- Théta Healing -

Legyél Önmagad legjobb verziója!

Veled is előfordult már, hogy úgy érezted valami megmagyarázhatatlan dolog akadályoz az életben? A tudatalatti nagyon meg tudja nehezíteni a mindennapokat anélkül, hogy tudnád.

A tudattalanból a tudatosságért!

A Théta Healing módszere segít megmutatni azt, ami tudattalanul irányítja a jelened. Te csak azt érzed ebből, hogy az életed - amiről csak azt hiszed, hogy a Te kezedben van - valójában nehezített terep.

Vezetett meditációs technika segítségével, felismerheted azokat a mélyen gyökerező meggyőződéseket, félelmeket, gyökérproblémákat, amelyek feloldásával végre szabaddá válhatsz.

Dévai Andrea

KI VEZET?

Te vagy a „robotpilóta”?

Tudtad, hogy van egy saját „robotpilótád”? Ez a pilóta határozza meg a reakcióidnak, helyzeteidnek 90 %-át. Akár akarod, akár nem. Ez azt jelenti, hogy megfelelő tudatosság hiányában, valójában a tudatalattid irányít. Ilyenkor csak 10 %-ban kapod meg a kormányt.

Ezért van az sokszor, hogy hiába szeretnél valamit nagyon elérni, mégsem érkezik meg a vágyott állapot. A fel nem tárt tudatalattid a felelős ezért!

Az ott elraktározott információk, téves hitrendszerek, hiedelmek azok, amelyek beárnyékolják a kiteljesedett életed megélését.

dns

Szeretnéd átvenni az irányítást?

A Théta Healing egy gyors és hatékony energetikai módszer erre. Minden életterületen jól alkalmazható, azonnali változást hoz létre az energetikai rendszeredben, ami kihatással van az életedre is.

Ezzel a technikával és fókuszált figyelemmel feltérképezhetőek a mélyen rejtőző gátak. Ezeket felszínre hozzuk, és a hozzájárulásoddal elengedjük azokat. A következő lépésben olyan támogató programot töltünk a tudatalattidba, amivel képessé válhatsz céljaidat elérni.

A lépéseknél ott vagyok Veled!

Úgy haladunk, ahogy az a számodra a legjobb. Megmutatom, hogyan használd a vizualizáció erejét, hogy új döntéseket, választásokat és hiteket építhess be.

Milyen esetekben javasolt a Théta Healing?

Bármely esetben! Téves hitrendszereid, meggyőződéseid, elakadásaid bármilyen témában lehetnek.

Magadra ismersz valamelyikben?

Szeretettel magadért!

Hiszem, hogy az együttműködés szívkoherenciával, a szeretet teréből működhet igazán, a valódi önfelszabadítás megvalósulásáért.