Válj azzá, aki valójában vagy!

„Te magad légy a változás, amit a világban látni szeretnél.“ - Mahatma Gandhi

Dévai Andrea coaching

Amíg gyerek voltam, sokáig hittem a mesékben.

Szerettem is őket nagyon. Főleg a magyar népmeséket szerettem és ezek közül is azokat, amelyek úgy végződtek, hogy

„...és boldogan éltek, amíg meg nem haltak...”

Ugye, ez mindenkinek ismerős? Ezek a mesék egyfajta fantáziavilágba menekítettek a szülők mindennapos veszekedése, háborúskodása és a nehéz érzelmi helyzetek elől. Nem akadt senki, akinek akkor a lélek igazán megnyílhatott volna és valódi gyógyírt vehetett volna magához, hogy könnyítsen magán és megértéseket találjon. Mindig csak reménykedtem, hogy egyszer csak jobb lesz és minden erőmmel azon voltam, hogy változtassak.

Rengeteg energiát tettem abba, hogy kiválóan teljesítsek az iskolákban, otthon, a környezetemben, hogy kiszabadulhassak és könnyebben élhessem meg magam. Amikor férjhez mentem és anyává lettem, akkor ott is szerettem volna minden tekintetben a tökéletességet megvalósítani. Sokat dolgoztam a családért, és közben sehol sem találtam önmagam.

Végül egyedül maradtam az akkor még óvodás lányaimmal.

Kilátástalannak találtam a helyzetemet, szerettem volna elbújni és elmenekülni, de nem lehetett. Vinni kellett az életünket tovább. Rádöbbentem arra, hogy valójában félek a változástól és rettegek attól, hogy nem tudom mi lesz és nagyon jól jönne egy kis (vagy nagy?) segítség.

A SEGÍTSÉG MEGÉRKEZETT!

Megkezdődött az utazás az önmegismerésre, a tanulásra, a valóságra, a mélységekre és a magasságokra.

Ehhez eszközül szolgált 4 év asztrológiai tanulmány, keleti tradíciókkal való ismerkedés, Vipassana és Source Memory Healing meditációs módszerek, egyéni terápia, családállítás, születéstréning, Théta Healing, David R. Hawkins és az Öntudatra ébredés iskolájának tanításai, spirituális kísérés és a folyamatos belső munkával elért megértések, tudatosítások.

Tapasztalataim szerint életutunk során bármikor kerülhetünk olyan helyzetbe, amikor szükségessé válik egy hiteles segítő, aki támogat nehéz helyzetekből kijuttatni magunkat, vagy akár egy-egy fejlődési pontnál önmagunk meghaladásában.

Dévai Andrea

És mi az, amit az eddig megtett út alapján elmondhatok?

És végül a belső fejlődés, önmeghaladások és változtatások eredményeként, a valóság megismerésén át, akár visszatérhetünk majd a mesék világába, a minden lehetségesség világába és megvalósíthatjuk „a boldogan éltek, amíg meg nem haltak” tételt. Legyen így!

Tanulmányaim