- Coaching -

Az erő benned van!

A coaching segítségével a Téged akadályozó tényezőt iktatjuk ki az életedből. Megkeressük azt, ami gátol a céljaid elérésében és támogatlak abban, hogy a kitűzött céljaidat elérd. A saját belső erőforrásaid használatával felszínre hozzuk azt, amivel képes leszel a saját akadályaidat legyőzni.

Hogyan történik mindez?

coaching értő figyelem

Értő figyelemmel

Coaching kérdések

Kérdésekkel

Coaching tükröződések

Tükrözésekkel

Coaching visszajelzések

Visszajelzésekkel

Találjuk meg együtt a megoldásodat!

Sok esetben nem is tudod, hogy mi gátol, csak azt érzed, hogy jó lenne megtalálni a megfelelő megoldást. Engedd, hogy kérdezzek, ezáltal megtaláljuk azokat a válaszaidat, amelyek segítségedre lesznek az úton.

Te vagy a kulcs!

A coachingban az a legszebb, hogy Te találod meg a saját megoldási lehetőségeidet, a saját válaszaidat saját belső erőforrásaidra támaszkodva. Kiválaszthatod magadnak a lehető legjobb megoldást önmagad számára. Mindezt a támogatásommal.

Tudom, hogy képes vagy rá!
Higgy benne, higgy magadban!
Az eszközeid már most rendelkezésre állnak, találd meg őket!

Kísérlek az úton!

Úgy is fogalmazhatok, hogy az edződ vagyok a lelked futópályáján. Bizalmas légkört teremtve támogatlak abban, hogy a legtöbbet hozhasd ki magadból. A figyelmem kizárólag a Tiéd! Segítek, hogy megtaláld saját belső erődet, bölcsességedet és szabadon haladj tovább.

És mi a végeredmény?

Képessé válsz elérni a kitűzött céljaidat!
Az elakadásaid oldása és a kihívásaid teljesítése innentől egyszerűbbé válik! Őszintén kimondhatod majd magadnak: „Meg tudom csinálni!” és megcsinálod!

MI KELL HOZZÁ?

Te magad, a változtatni akarásod és az elkötelezettséged.

Milyen területen tudok segíteni?

Life coaching

Business Coaching