- Mátrix tanácsadás-

Ismerd meg Önmagad!

A Mátrix konzultáció alapját a Mátrix Drops Computeres (MDC) mérés biztosítja, a megoldási lehetőségeket megmutatom Neked.

Matrix Drops Computer 1

MATRIX DROPS COMPUTER

Mit is tud ez a computer valójában?

A kvantumfizika elvén működve képes az ember valamennyi energetikai burkának, aurájának feltérképezésére a szívmezőn keresztül. Ez a berendezés a testet, a lelket és a szellemet szkenneli, tükrözi, rámutatva az elhangolódásokra és a fejlesztendő területekre.

Képes előre tekinteni!

Az MDC 8 millió információt dolgoz fel fél perc leforgása alatt. Már hónapokkal hamarabb képes kimutatni, hogy milyen testi elváltozások következhetnek be, ha nem változtatsz a megszokott érzelmi, gondolkodási és viselkedési mintázataidon.

Matrix Drops Computer 2

Megmutatja, hogy mi van benned!

És még ezeket is:

Miben segít a Mátrix konzultáció?

A testi, lelki, szellemi önfeltárásban, önmagad megismerésében, az összefüggések megértésében. Amint a tudatos síkra hozzuk a problémát, azonnal meg is nyílik az út a megoldás felé. Teljes mértékben személyre szóló útmutatást adhat Neked.

MD_matrix_drops_cseppek

Eszköz a teljesebb Önmagad felé!

Dévai Andrea Mátrix tanácsadás

A műszer több ezer információs minta közül választja ki azokat a quintesszenciákat, amelyek segítenek visszatalálnod az egyensúlyi állapotodba. Ezek a Matrix cseppek, programozott vizek, amelyek tökéletesen kiegészítik és katalizálják a változást. Az információs cseppek lefinomítják, vagy akár meg is szüntetik a korábban még kezelhetetlennek tartott tulajdonságaidat, harmóniába hozzák a működésedet.

Tolmácsolok!

Az MDC mérést követően az információ halmazból szintetizálom számodra a javasolt fő irányt és kiemelem azt a lényegi szálat, ami a leginkább megoldandód aktuálisan.

A változás több iránya lehetséges. Rajtad áll, hogy melyiket választod.

A varázslatos ebben az, hogy bármelyiket is választod, az MDC segítségével közelebb kerülhetsz önmagadhoz.

Legyen szó bármilyen lelki gátról, vagy nehézségről, ezek feloldására van megoldás!